+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Tuesday, August 29, 2017
Cool sangat ke COOL BLOG ni @ 12:50:00 PM
0 talkative person(s)
Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd semua pembaca setia wa,
haha. tu pon kalau ada laa. ('',)v

tajuk entry hari ini pasal Cool sangat ke COOL BLOG ni? Dah tentulah Cool!. haha. Cool diaa boleh rasa macam musim sejuk kat korea beb. haha. kenapa setelah sekian lama menghilang dan tiba-tiba wa update pasal CoolBlog nih? hal ini disebabkan air Coolblog adalah salah satu kegemaran wa bila wa dilanda kehausan, kekeringan tekak dek panas matahari . Ditambah pula waktu-waktu sejuk begini. wa akan teringat kesejukan Cool Blog.

wa jatuh hati dengan CoolBlog Oreo Vanilla with Jelly Coffee. boleh tak korang bayangkan Ais Blend perisa Vanilla cair dimulut korang dan gigi korang tergigit-gigit cebisan biskut-biskut Oreo kehitaman. dan bila korang sedut-sedut, tersedut jelly coffeee.. peehh.. korang akan rasa 3 rasa sekaligus beb. ini wa tak tipuu. serius!! wa memang tak boleh 'Move On' dengan CoolBlog Oreo Vanilla Jelly Coffee. 

tadaaa.. ni lah dia CoolBlog yang wa gembar gemburkan tadi. always be My Favorite!
sedut-sedut dikala sejuk-sejuk dalam pejabat. sejuk aircond ditambah dengan sejuk CoolBlog. nyammnyamm.. #Jomcool

Image may contain: food
ni pulak New Combine flavour CoolBlog, khas bagi peminat Oreo Blog. korang rasa? haha. memang wa laa akan rasa semuaa kann.. 

Oleh itu, korang semua haruslah, wajiblah menyejukkan tekak korang dengan CoolBlog! #JomCool guys!!

with Love, 
Azzie
notakaki: wa harap wa ada harapan untuk dapat Oppo R9s. aminn aminn






❤ older posts /