+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Monday, January 18, 2016
Soalan INTERVIEW @ 12:47:00 PM
0 talkative person(s)

Assalamualaikum syg-sygs sekalian,

Perkara diatas adalah dirujuk. Kah. Ayt first pon dah macam surat rasmi ok. Haa eh kau ada? Hahaha.

Okla. Sebenarnya wa baru lepas interview kerajaan. Wa pon tak prepared ape pon. Wa memang tabah dan redha jek soalan ape yang akan ditanya. Wa time tu wa akan tembak. Dari wa diam membisu kan.. wa pon tak la bagi sepenuh hati wa kat jawatan ini. Sebab banyak pesaing. Budak lain siap suruh wa balek lagi sebab tak nak wa dapat. Wa pon tak paham kenape. Hahaha

So, ini laa soalan yang ditanya kat wa.
1. Nama
2. Tempat tinggal
3. Sekolah mana
4. Ayah kerja apa
5. Sekolah masa stpm kat mana
6. Spm bape kredit
7. Stpm bape kredit
8. Sekolah agama kat mana
9. Masa sekolah aktif kelab apa
10. Nyatakan jenis zapin
11. lagu negeri johor
12. Ayat pertama lagu negeri johor
13. Nyatakan 3 nama menteri / timbalan menteri yang berasal dari johor.
14. bape Daerah di Johor.
15. Nyatakan daerah johor yang terbaru
16. senaraikan nama penuh serta pangkat Perdana menteri 1 hingga terkini.
17. Asas yang perlu ada utk kerja pembabtu tadbir
18. Backspace utk apa
19. tab utk apa
20. Bagaimana nk tukar huruf besar
21. Apakah perbezaan surat rasmi dan tidak rasmi.
22. Akidah yang diamalkan di Johor
23. Aliran apekah yg digunakan
24. Nyatakan 3 jabatan dibawah kementerian negeri.

Inilah diantara soalan yg ditanya kat wa. Budak lain ditanya rukun wudhu, rukun iman. Time kat wa, akidah yg diamalkan.

Jadi kepada sesiapa yg akan interview. GOOD LUCK. !

Wa rase dah macam exam. Lain yg dibaca dihafal. Lain pulak yg ditanya. INI SOALAN KEJAM. hahaha.  Alhamdulillah. Selesai interview pergi pameran pengantin. . Hahaha.

Sekian terima kasih.
Wayangpalingcomel��


❤ older posts / / newer posts ❤