+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Friday, May 9, 2014
BUIHBERCAKAP @ 3:23:00 PM
0 talkative person(s)
Assalamualaikum syg-sygs sekalian.

Samada ada atau takde orang yang membaca entry mengarut wa, wa tetap gagahkan juga menaip kat blog berhabuk wa. Menggunakan handphone skrin retak berpuluh ni. Kenapa berpuluh? Sebab handphone wa belum nak beretak beribu ribu lemoon lagi. -.- *muka mintak handphone baruuu SamsungNote3.auww auww*

BUIHBERCAKAP *ini istilah wa. hashtag wapunyesuke.haha* atau lebih dikenali oleh orang awam sebagai BUBBLETALK atau PROPS STICK dan sebagainya. ehem.ehem. mukadimah nak ayu bagai kan. isi tersurat tersirat hampeh. *kosong kosong*. sekarang ni musim kegilaan BUIHBERCAKAP, mesti ada dalam E-day, Wedding Day, Birthday Party sebab ia salah satu props yang menaikkan seri majlis. ada juga yang membeli *ini kalau ada duit lebih* atau membuat sendiri *ini bagi cutcost, jimat*. wa ada juga survey kawan2 wa yang jual PROPSTICK ini. harga berbaloi laa.

tujuan wa menghapdate entry ini yang wa memilih untuk buat sendiri BUIHBERCAKAP untuk my lovely kazen wa SIti Hajar. see inilah hasilnya bila wa buat sendiri BUIHBERCAKAP ini. tak la pro mana, tak la secantek mana, tak la selawo mana. tapi bolehlaa sponsor untuk kazen kesayangan wa ni kan. hee..

BUIHBERCAKAP yang tak seberapa tapi wa rasa AWESOME sangat dapat menghasilkannya.

 
mykesayanganhati wa, lovely kazen bersama BUIHBERCAKAP!

hanya bermodalkan kertas merah , liquid paper, gam dan lidi sate. alhamdulillah hasilnya. majlis pon berjalan dengan lancarnya. akhir kata dari wa yang super duper kiut, eh cute, eh. comel, eh Super Duper kiut miut. MAJULAH BUIHBERCAKAP SERIKAN MAJLIS. haha. 

sekian.

nota kaki : TAHNIAH BridetoBe myCuzie Sit'z. moga apa yang dirancang menjadi kenyataan. moga berjaya menempuh satu lagi status. Semoga Tabah mengharungi dugaan dalam pertunangan. Semoga impian mu menjadi kenyataan. amin
 

❤ older posts / / newer posts ❤