+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Wednesday, February 5, 2014
Oh No! @ 8:10:00 PM
0 talkative person(s)

Assalamualaikum syg-sygs sekalian.

Haa.. nampak setelah sekian lama wa menghilang, utk tahun 2014 ini kali pertama wa hapdate entry wa. *silamuntahhijausekarang*

Haha. Nampak sgt wa memang betol2 la keBUZYan ya. Sampai xsempat nak hadap blog wa yg dh bersawang2 bagai nie kan.

Sekarang duduk elok2, mata tu tengok betol2 wa nak habaq kat hangpa sekalian. Oh No! Wa bermaksud, wa tengah pening sekarang sebab inilah first time wa nak attend annual dinner company wa kerja sekarang daaaaaannnnnn theme utk annual dinner ialah BOLLYWOOD TIME. *kuchkuchhotahai*
Oh No! Lagi bape minggu , bape hari wa nak cari menatang yang name SARI?, ANARKALI?, PUNJABI DRESS?

Bila wa google semua pakaian nie. Harga makkkhaiii! Beratus ok! Utk pertama kali, wa baru tahu pakaian org India mahal2 belaka. Gila kaya mereka. Haha.

Please , minta bantuan suggest tempat sewa baju ke, tempat yg jual murah pakaian2 ini. Pakai sekali jek. Tp lau kena dgn event. Byk kali boleh pakai. Heee.. plis plis plis..

Muaah! Sekian.

Gambar tertera ehsan dr mr.GOOGLE laa. Hee (^^„)v


❤ older posts / / newer posts ❤