+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Saturday, June 29, 2013
Pengaruh.. @ 11:56:00 PM
1 talkative person(s)
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berdirinya wa disini dengan hati yg terbuka lebar, dengan ibu jari yg menaip laju umpama sepantas kilat, dengan senyuman yang meleret2 ke tepi, wa dengan bangganya menaip di entry wa sambil mengeMOP blog wa yang berdebu ini. *kesat peloh*

Haha. Panjang pulak wa punye mukadimah kan. Tu padahnye dah lama tak mengHAPDATE kan.  Kene la korang membuka mata membaca entry yg tak seberape ini. Hoho. Tsk tsk. *laap2 hingus*

PENGARUH.
Tajuk wa ari nie. Akibat munasababnye wa mengGULUNG kertas. Wa diarahkan mengambil alih tugas MENCERIAKAN board jabatan wa.*nampak tak semangat wa nak tetap*. Bos wa ckp tgk tulisan wa, dia dah tahu wa KREATIF nyah. *cam peribahasa ape tu 'yg dah thu jantan betine'* lu orang nampak betapa lembabnye otak wa nak hengat peribahasa mase form 5 dlu. Ciss! 

Mula2 wa nk hias monitor wa jek. Last2 sume opismate wa nak jugak kan. Pastu paling sedih sekali kan *lap2tearss* monitor wa jugak yg xsiap hias kan . Ini hasil monitor wa yang tak berape nak cantik tu kan.
 

  ni pulak hasil karya mereka2 ini. pantang ok nampak i mengGULUNG. haha.

 

HAHA. nampak. hasil mereka2 ini. cantek kan. sungguh KREATIF. malah lebih KREATIF dari wa ok. T_T
Yg bawah  Ni pulak hasil keKREATIFan wa nak menepek menatang ni kat BOARD jabatan wa. Tu sebahagian nye jek. Wa takde la KREATIF sgt. 


Ok.lah sampai sini saje wa dapat membebel. Hakikatnye untuk tajuk wa ari nie. PENGARUH MENGGULUNG KERTAS sebahagian opis wa ok.  *kalah wa camni nampak gayanye*

Sekian.


❤ older posts / / newer posts ❤