+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Thursday, January 24, 2013
HADIAH :) @ 5:06:00 PM
0 talkative person(s)
assalamualaikum syg-sygs sekalian,

mulai 2013, ini adalah entry first untul tahun 2013. HAHA. tengok dah berape bulan tak mengHAPDATE blog nie... bukan setakat berHABUK malah berLAPUK penuh dengan sawang2 yang boleh mengubat luka dengan cepatnya. orang tua2 kate la. bukan wa yang kata.

tengok sekarang, cara wa update pon dah pelik kan? tahun baru, kena la tukar cara menghapdate. kehkeh. >.< *tutup muka!*

tajuk entry wa kali ini HADIAH, sebab esok birthday someone  jadi wa baru pk ari ni ape nak bagi kat dia. HAHA.

di dalam kotak pikiran wa adalah :

1.baju kemeja ala-ala korean cam ni :


wa jugak tengah pk sekarang mane wa nak daptkannya. tengak harganya RP. mane wa nak dapat? *jarijemari mengetuk2 dagu dgn gaya bos memikirkan masalah. *

ok.lah, bagi wa sambung pk kan hadiah apa yang terbaik untuk someone wa nie. *sambil layang lagu Love story**angkat2kening*

sekian.

❤ older posts / / newer posts ❤