+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Thursday, February 16, 2012
. Simple Speech to . . . @ 4:47:00 PM
1 talkative person(s)

Assalamualaikum. .

Hye syg-sygs sekalian. . aisshh . . hancus betol bahasa kebangsaan kalau cam ni la rupa bentuk ayat yang digunakan kan?? Bahasa kebangsaan dah jadi cam bahasa rojak. . tapi rojak lagi enak! Lagi-lagi my fav! Rojak PETIS! Fuh. Menjilat jari beb. . *yumyumyum. .teringat rojak!*

Ok. Be cool. . sebenarnye dah lama benar la hasrat hati nak menulis entry kat blog yg seberapa nie..pengikut setia pon tak la belambak cam cik yuyu tuu. . . hehehe. .

Semenjak. 2 menjk. 3 menjak nie, menjadi silent reader blog-blog korang . . dah makin banyak blogger-blogger cilik sekarang kan. . . aisshh! Terasa diri nie btol-betol lah dah tua. . kebanyakkannya berumur antara 13 tahun hinggalah 17 tahun. . *terasa nak muda balik lah! Boleh tak??*. . . remaja sekolah menengah kan. . yang bestnye blog diorang nie.semua nye cute-miut. . alahai. . sekali tengok teros jatuh hati. cute je. . cam diorang. . blog mereka awesome lah!! Ade je ayat-ayat yg diorang taip kat entry diorg yg ala-ala kawaii tuh!. .

Tgk2!! blog makcik nie dik non oi. . . buruk! Langsung tak tahu nak mengayakannye. . hiruk berok dah makcik nie tengok!. . bila tgk blog-blog budak-budak nie. terosnye nak pakai blogskins segala! Ni lah jadinye lau tak reti benda alah html & segalamacamtuh!

Tapi tetaplah nak cakap kat adik IZzati sorang nie . .

“SiS, makcik guna blogskins kamoo ya. . almaklumlah dik non . . makcik nie tahu copy paste aja. Nie pon dok tercongok-congok ngadap internet cam no nak mengayakan blogskins nie utk diri sendiri. . terngendap-ngendap cam no nak mengedit apa-apa yg patut kat template tuh. . tunjuk ajar ya! maklumlah.dah berumur. . mudah keliru! Mata pon dok terjuling-juling nie haaa. . hahaha. . makcik guna ya.. J

Tu aje la makcik ari nie membebelkan ya. . . muahahaha!!

Ok bai!

Labels:


❤ older posts / / newer posts ❤