+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Friday, February 17, 2012
. aksi tak sengaja. @ 10:00:00 AM
2 talkative person(s)
assalamualaikum. .

hye syg-sygs sekalian. .
meh sini duduk rapat ngan Cik Lilhubby ya! haha. nak story morry sikit. aksi tak sengaja yang telah dilakukan oleh makcik nie sendiri!! waa. . . memang ntah apa yang merasuk kat keaple makcik pon makcik tak tahu lah ye. . *ee..seram. .*

Di suatu malam. sedang makcik bersama ibunda tercinta pergi ke kedai. .*eh, macam buat cite seram pulak ye dak. . :) * . Sedang keseronokan memasukkan barang-barang dalam boot kereta. . dan tanpa berfikir panjang teros la masuk dalam kereta. niat di hati memang la tersangat nak pergi cari tilam gul-gul *tilam yg bergulung2 tuh. adoii. cam no nk imaginkan nie. lu org pk la sendiri ya hehe jahat. *. .
tengah syok2 reversekan kereta mewahku (kete wira taun 1996) , tibe-tibe gedebuk! haha *sound effect gune mulut!* bila dh bunyi tu confirm la korang tahu ape yg terjadi kan? secara tak sengaja.

Habis kemek pintu kereta org tuh. aishh! masalah kan? tuh padahnye kalau parking kat tempat yg tak sepatutnya. tu makan dye! . . makcik nie pon turun lah tgk kete dia. and say byk2 sorry. tp lelaki tu ckp "takkan maaf jek dek. kemek nie." . makcik dgn penuh selamba ckp bak sini no tepon abg, nt ape-ape hal saya tepon. lelaki tu pulak ckp "Bak sini IC, nk amek nama." dgn muka tak bersalah makcik pon bg. Ibunda tercinta pulak dgn comelnya, " sape suruh parking situ, sape yg slh, tempat dh sempit lagi nak parking sini. " comelkan ibunda tercinta membebel. anaknye ni jugak yg bebal pegi langgar kete org. aishh!!. makcik pon teros balik. pening pale ooo pk duit nak bayar! aisshh!

di suatu pagi yg indah, ibunda tercinta pon story morry tentang kejadian itu kepada ayahanda tersyg! aissh.. nasib baik la ya ayahnada tak membebel! haha. mula-mula dia ckp makcik yg salah! langgar kete org. . bila ibunda tercinta ckp org tu parking kat tempat sepatutnya. ayahanda yang comel terus ckp, "BIORKAN AJA. SAPE SURUH PARKING SITU. TAK PAYAH BAYAR!. " Haha. suke! seronok -seronok gak. tp makcik tetap pikir, kesalahan adalah tanggungjawab sendiri, jadi berhati-hati la ya!!

ok. lah penat deh jari membebel! haha.


ok. bai!



*p/s : berhati-hati lah ya! jangan dok tiru macam makcik nie!


Labels:


❤ older posts / / newer posts ❤