+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Wednesday, June 1, 2011
. . Hari Rabu : Biru Kaler! . . @ 2:55:00 PM
0 talkative person(s)
mood : baju biru, shawls biru, mata pon naik kaler biru. hehe.

assalamualaikum ^_-

hari ini mau share tips kaler untuk hari ini..
acceehhh!

saya menecopy cat aja artikel nie.. hehe..
Dari : Super Tips Kehidupan

ok!
berbalik pada tajuk diatas ya!

Warna BIRU ialah warna perangsang kelenjar Tyroid (NW9). Biru ialah warna yang menjadikan gelombang dalam bentuk bunyi lebih resonan. Pada hari Rabu jugak burung berkicauan lebih merdu (resonan dan bermomentum, tidak terputus-putus garisan gelombang).

Pada hari Rabu, di dapati paras hormon thyroxine (T4) yang dirembeskan oleh Kalenjar Tyroid (NW9) berada pada tahap optimum. Paras thyroxine yang optimum menjadikan segala yang dihasratkan oleh hati dapat diluahkan dengan berkesan melalui kata-kata. Oleh itu, hari Rabu ialah hari yang paling sesuai untuk berucap, berkata-kata, berhujah, bersidang, bermesyuarat, berpidato dan lain-lain lagi.

Berbanding dengan hari yang lain, penyakit yang berkaitan dengan Tyroid (NW9) seperti Goiter (Beguk), Tongsel, Penyakit kerongkong dan sebagainya akan mudah pulih sekiranya mula dirawat pada hari Rabu.


so, ada paham?

hehe.
hari ini hari rabu, Pakailah Kaler Biru, dah tu. korang cakap-cakap jangan Berhenti tau.

hari ini jugak la, korang kene berbaik-baik la dengan mak ayah korang. sebab apa??
lau korang buat hal. and bikin diorang membebelkan korang, hari ini la hari yang paling baik untuk diorang membebel / bagi nasihat kat korang. tu pon samada korang sanggup ke tak nak menadah telinga yek! hehehe..

Hari Rabu adalah Hari yang Sesuai Untuk Berkomunikasi!!



*psssttt . pic jumpa kat google. hehe.*

ok!
chill ya!



❤ older posts / / newer posts ❤