+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Saturday, April 23, 2011
. . Sampai mana keTABAHAN kamoO. . @ 5:40:00 PM
0 talkative person(s)

mood : happy ! sesuatu berlaku. jeng.jeng.jeng ha.ha.


assalamualaikum.

wah! tengok atas kat tajuk. tu ayat biasa ke ayat menyoal?

pehh. tu lau cikgu bahasa melayu aku masa spm dulu. baca ayat aku tuh. mau kene ketuk dengan kasut! haha.

apa itu TABAH? KETABAHAN? Hebat sangat kah ketabahan itu dalam diri seseorang?

of course!

ni masalah aku. aku tanya. aku la jawab ye tak? korang ne ada jawab. mata tuh. dok tertumpu nyah kat monitor tuh!. he.he. bergurau!

dah semestinya. keTABAHAN itu sangat-sangat hebat!

dimana ia diperlukan untuk mengharungi segala cubaan yg datang dalam kehidupan kita. lau tak de ketabahan dalam diri kita. semestinya kita akan down gila-gila. so, "TABAHKAN DIRI ANDA!" Pesanan ringkas dari ERA! haha melalut!. *wah! boleh jadi penceramah free nie!*

apa kene mengena dengan tajuk + entry + lagu kat bawah nie? lepas ni komfem kene damn ngan blogger wat entry xkene ngan tajuk!

MAAF. MAAF. MAAF. *gaya nabil RL*

sebenarnya. aku sedang menTABAHkan diri untuk menghadapi cubaan yang aku sedang hadapi sekarang. semntara aku mentabahkan diri. aku layan feeling nyanyi lagu kat bawah nie!!

manyak syokk!! zass ziss zuss + layaaannnnnn!


SUARAKU BERHARAP by Hijau Daun

Disini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, Oo~ meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Kalau aku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu, oo~ aku menunggu

~{}~

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada dihatinya
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Oo~
Suara dengarkanlah aku



ok!
terima kasih lah! ^_^

Labels: , ,


❤ older posts / / newer posts ❤