+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Thursday, March 3, 2011
ApA KuALiti HAnDPhOne KamOO oRanG ??? @ 11:13:00 AM
1 talkative person(s)
mood : xselesa!! hahaha. (gelak beso punyer!!)


salam u'olls!!
aku mau sharing2 sama kamoo oraNG sume tentang HANDPHONE!!
n AKU PON BARU TAU PASAL kualiti HANDPHONE ARI INI!!!
aku dpt tau pasal KUALITI HP nie dari KAKKOII-ME.. hehehe..

bayangkanlah kan... dh ade hP bape lame, still xtau kualitinye ok ke xok, bagus ke xbgus...
haaa... korang tau x???

jom layaannn....



handphone ade Low quality low price ?? Tapi jual harga sama dengan pasaran.
yg aku tau hP dr satu negara tu,murah lak tuh, mmg trok...ermmm....

so, lau kamoo orang mau check kualitinye, begini ya!!! Caranya mudah.

Tekan-tekan butang kita dah boleh tahu kualiti.


Kaedah-kaedahnya


00


Handphone dipasang di negara pengeluar handphone tersebut
Kualiti Sangat Baik



01 atau 10


Handphone dipasang di Finland
Kualiti Agak Baik



08 atau 80


Handphone dipasang di Germany
Kualiti Biasa



02 atau 20

Handphone dipasang di Emirates
Kualiti Sangat Teruk


13


Handphome dipasang di Azerbaijan
Kualiti Paling Teruk


Lampu hijau dah ada, terpulanglah nak alert atau tak.



P/s: Kualiti handphone korang pula apa? tak nak share ke?

Labels:


❤ older posts / / newer posts ❤