+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Saturday, February 19, 2011
...Share Lagu OST Putri YanG Ditukar.. @ 12:38:00 PM
0 talkative person(s)
mood: saje-saje nak share-share apa yang patut..hehehe.. yg tak patut tak moh share2 tau.. hehehe..


salam u'ollss...
hari ini aku mahu share itu lagu SUDAHI PERIH INI by D'masiv..
mgkin aku jek bru nak sebok2 publish kat blog nie kan.. hehehe..
w/pun aku slalu melalak lagu nie kt umah aku, korang xtau kan sejak bile...hahaha.
sejak mak aku layan cite Putri yang ditukar laa.....
aku pon tak tahu macam mane arial kt umah aku tuh leh sampai ke negara jiran.. huhu..

Lirik Lagu D’Masiv – Sudahi Perih Ini

Apa yang harus
Ku lakukan lagi bila kau tak setia
Karena aku hanya seorang manusia
Yang tak kau anggap

[*]
Aku tlah coba untuk memahamimu
Tapi kau tak peduli

[**]
Cukup sudah
Kau sakiti aku lagi
Serpihan perih ini
Akan ku bawa mati

Aku mencoba
Memberikan segala yang telah aku punya
Namun semuanya hanya sia-sia
Percuma

Back to [*][**]

Back to [**]

Sampai kapan
Bisa membuatmu mengerti
Membuat aku bermakna
Dihatimu dimatamu sayang


ok!
layaaaaaaannnnnnn.....!

Labels:


❤ older posts / / newer posts ❤