+Follow
Dashboard
.Cik.GulaHati.
hi.
i am azzieismail
DuaEnam | Desaru | PetiteGirl
Love | Trust | Respect | Salute
beHave Yourself. Tq!
cLickS ThiS iCon!!
Instagram photo 2a846afb-a399-4ebf-8e5a-9e75a8803f82_zpsgjx3em0x.png

❤Click-Click❤
EnCik Kacak (MuahCiked):




Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Tuesday, June 22, 2010
...Contest Mata Menawan by Fatencumyl... @ 2:26:00 PM
0 talkative person(s)

Holaa2!!. ni nk bgtau sume org kg.. ni kali p'tama ak men'join'kan diri dlm contest sjk ak menceburi bidang Blogger nie.. huhuhu... agk menarik jgk contest nie.. huhuhu...
n bg ak contest nie mmg2 menarik...

so, ak tag kan contest nie pd kwn2 ak..

paripelangi
idayu


n nie pic sy.. cntek x mate sy!! hehehehe ..

cm biase la... stiap contest msti ade syarat kn...
syarat yg dikenakan ialah :

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)



Labels:


❤ older posts / / newer posts ❤